Förra året startades en kampanj för att få SVT att ta med e-sportsmästaren Emil "HeatoN" Christensen i Mästarnas Mästare. Trots att kampanjen blev väldigt uppmärksammad och att SVT till och med bjöd in Emil till deras eftersnacksprogam så blev det tyvärr inget Mästarnas Mästare för HeatoN den gången.

Nu är det dock dags för en ny kampanj. Fast denna gång rör det sig istället om att försöka övertyga TV4 att ta in HeatoN i dansprogrammet Let's Dance.

"Då HeatoN tyvärr inte kom med i mästarnas mästare och fick visa sina muskler tycker jag att vi gör ett försök att skicka honom till Lets dance för att skaka på rumpan!", skriver gruppstartaren.

Om någon av er vill stödja kampanjen så kan ni gå in på den här Facebook-sidan och klicka gilla. Redan nu är det 581 personer som har visat sitt stöd för HeatoN.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Peter Tjärndal

Peter Tjärndal

Skribent

Peter Tjärndal gillar många olika spel. Extra glad blir han åt spel som är märkta med "Nintendo" och som innehåller gröna rör, svampar och prinsessor. När han inte spelar så ser han på töntiga filmer eller lyfter skrot i hopp om att han en dag ska bli lika stark som en viss Arnold.

Fler artiklar av Peter Tjärndal

Kommentarer (0)

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading

Relaterat material