Det sedan en tid nedlagda spelet Doom 4 har sprattlat till lite under sin gravsten. Anledningen är en nypublicerad video som visar hur spelet såg ut innan det lades ned.

Tim Willits på id Software anklagade bland annat spelet för att vara själlöst, vilket skall ha varit en av anledningarna till att spelet skrotades. Och varför han tyckte det kanske inte är så svårt att förstå (varning för dåligt ljud):

På e3 nästa månad kommer som bekant Bethesda att medverka för första gången. Ett av spelen som skall visas upp under konferensen sägs vara ett helt nytt spel i Doom-serien. Här är en teaser:

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

Spel i den här artikeln

About the author

Alex Pettersson

Alex Pettersson

Skribent

Alex är en allätare och lapar i sig det mesta inom spel. Dark Souls, Metroid och Uncharted får helt enkelt slåss med FIFA om uppmärksamheten i sladdljungeln under tv:n. Och eftersom han är så förbaskat gammal har han också minst 25 års erfarenhet av spelande.

Fler artiklar av Alex Pettersson