1

När Robert Arveteg var fyra år väcktes spelintresset till liv. Barndomen präglades av Super Mario, snor och en mamma som var försvarslös mot Goombas. Idag är Robert lite av en rollspelsfanatiker och hjärtat bultar lite extra för Pokémon. Förutom att spela agerar han dessutom superfarsa och idag börjar han som skribent hos oss.

Vill du snacka med Robert i communityt så klickar du dig hit. Hans skribentprofil finner du här.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.

Fler artiklar av Andréas Göransson