Det märks att spelkulturen breder ut sig mer och mer. Med målet att göra e-sporten öppnare och mer lättillgänglig för alla skapades projektet Respect All, Compete och detta har nu resulterat i att projektets första e-sportsläger kommer att arrangeras inom kort. Lägret kommer att gå av stapeln mellan 2-5 juli i Vrigstad i Småland, där det främsta spelet kommer att vara Dota 2. Tanken med lägret i grund och botten är för dig att utvecklas som spelare och såklart träffa andra e-sportare samt e-sportprofilerna Kim "Drayich" Larsson och Louise "Bummi" Wahlstrand på plats.

1

Det finns plats för 45 deltagare i åldrarna 14-20 och de antagna kommer att arbeta i workshops där mångfald, normer, attityder och beteenden i spelvärlden är tydliga teman som kommer tas upp. Anmälningar kan härmed göras fram till den 22 juni och du anmäler dig här.

Respect All, Compete startades av Sverok och finansieras av Allmänna Arvsfonden med motivationen att utveckla e-sportskulturen genom utbildning, läger och gemensamma ramverk.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jonas Pettersson

Jonas Pettersson

Redaktör / Assisterande chefredaktör

Ingen på redaktionen vet exakt var Jonas härstammar, men trots sin uppväxt i de värmländska skogarna har han inte undkommit det magiska mediet som är dator- och tv-spel. Hans vanligaste genres rör sig inom FPS, actionrollspel och skräck.

Fler artiklar av Jonas Pettersson

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading

Relaterat material