Det är känt sedan innan att Black Tusk Studios jobbar med Gears of War 4 till Xbox One. Nu låter studion meddela att man byter namn till The Coalition och att namnbytet ska föra tankarna till Microsofts populära tredjepersonsskjutare. Via Xbox Wire skriver nämligen studiochefen Rod Fergusson följande:

Hi everyone - I'm Rod Fergusson, former studio head of Black Tusk Studios.

It's not what you think.

Beginning today, the Vancouver-based Xbox team working on the Gears of War franchise will be known as The Coalition. What's in a name? In short, The Coalition speaks to who we are as a team, and what it is we're working on.

A coalition is a team of diverse individuals working together for a common purpose, a concept that we feel describes our studio quite well.

Fans will also recognize the Coalition of Ordered Governments (COG) from Gears of War lore.

When people hear 343 Industries, they associate it with Halo; when they hear Turn 10 Studios, they know that's who makes Forza. Moving forward, when you hear The Coalition, we want you to think of Gears of War.

Avslutningsvis bekräftar han att Gears of War i någon form kommer att exploateras under E3-mässan:

Speaking of Gears of War, we're getting close to E3, where we will share more on what's next for Gears of War. Specifically, Gears fans should be sure to tune in to Xbox Daily: LIVE @ E3, on Monday June 15 at 4PM Pacific to see what we're working on.

Om det blir Gears of War 4 eller en remaster av originalspelet återstår att se.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.