E3-tider, hej hej, E3-tider!

Här på redaktionen kommer vi att bevaka mässan på ett lite annorlunda vis. Istället för att ösa ut nyheter under konferenserna, så planerar vi att istället sammanställa dem en och en med personliga reflektioner och toppa sluttampen av veckan med att lista det bästa från mässan. Vi kommer att skriva artiklar om de konstigaste händelserna och mässans grymmaste trailers.

Artikeln du just nu befinner dig i kommer att agera som en slags landningssida. Nedan kommer vi stegvis att fylla på med länkar till våra texter vilket gör det till en enkel och överskådlig samlingsplats. Dessutom finns datum och tid för presskonferenserna, och vi kommer även att livestreama alla tillsammans med en livechatt som vi på redaktionen håller i.

Presskonferenser

E3-listor

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.

Fler artiklar av Andréas Göransson