Klockan 04.00 i morgon svensk tid sparkar Bethesda igång sin presskonferens på E3 2015. Det är företagets första event under mässan någonsin, och vi har kommit över en stream där hela härligheten visas upp.

Efter sändningen kommer vi att publicera en artikel med all relevant information från eventet.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.