Inte för att vi trodde något annat, men nu är Gears of War 4 alltså verklighet. Det var under Microsofts presskonferens som Rod Fergusson från The Coalition gick upp på scen och öste på med gameplay från spelet.

Gears Of War 4, vars namn verkar bli kort och gott Gears 4, kretsar kring två karaktärer - en man och en kvinna - som upplever helvetet på jorden. I sin vapenarsenal hade de bland annat fanfavoriten motorsågsgeväret och hela spektaklet utspelade sig i ett mörk och regnigt landskap.

Spelet fick inget releasedatum dock med undantag för hösten 2016.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.