Bethesdas första E3-konferens kom och gick häromnatten och innehållet lämnade oss överlag imponerade. För det första så släpps Fallout 4 om fem månader, vilket är helt sinnessjukt snart för stortiteln. I Alex sammanfattning av konferensen nämndes också kort att spelet kommer att få en Collector's Edition där din egna Pip-Boy inkluderas. Denna kallas förstås för Pip-Boy Edition och nya detaljer avslöjar att den kommer att skeppas samtidigt som huvudspelet.

1

Fallout 4 Pip-Boy Edition inkluderar följande:

Replika av Pip-Boy-modellen, ställ och kapsyllåda: Replikan kan bäras på armen och kommer tillsammans med ett ställ och troget designade kapsyler. Den är även designad för att ackommodera smartphones med speciell passform.

Fysisk fickguide: Fickguide på din Pip-Boy med illustrationer och tips från Vault-Tec.

Vault-Tec Perk Poster: Poster medföljer som illustrerar de perks som finns i spelet.

Power Armor metallåda: Metallåda som beskivs som den ultimata samlarboxen.

Fallout 4 Pip-Boy Edition kommer att lanseras samtidigt som huvudspelet Fallout 4 den 10 november 2015 på Xbox One, PS4 och PC. Pip-Boy Edition kommer även inom kort att kunna förhandsbeställas för 129,99 euro, vilket i runda svängar blir 1199 svenska kronor.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jonas Pettersson

Jonas Pettersson

Redaktör / Assisterande chefredaktör

Ingen på redaktionen vet exakt var Jonas härstammar, men trots sin uppväxt i de värmländska skogarna har han inte undkommit det magiska mediet som är dator- och tv-spel. Hans vanligaste genres rör sig inom FPS, actionrollspel och skräck.