Pip-Boy Edition skeppas samtidigt som Fallout 4

Komplett med replika av Pip-Boy-modellen

Bethesdas första E3-konferens kom och gick häromnatten och innehållet lämnade oss överlag imponerade. För det första så släpps Fallout 4 om fem månader, vilket är helt sinnessjukt snart för stortiteln. I Alex sammanfattning av konferensen nämndes också kort att spelet kommer att få en Collector's Edition där din egna Pip-Boy inkluderas. Denna kallas förstås för Pip-Boy Edition och nya detaljer avslöjar att den kommer att skeppas samtidigt som huvudspelet.

1

Fallout 4 Pip-Boy Edition inkluderar följande:

Replika av Pip-Boy-modellen, ställ och kapsyllåda: Replikan kan bäras på armen och kommer tillsammans med ett ställ och troget designade kapsyler. Den är även designad för att ackommodera smartphones med speciell passform.

Fysisk fickguide: Fickguide på din Pip-Boy med illustrationer och tips från Vault-Tec.

Vault-Tec Perk Poster: Poster medföljer som illustrerar de perks som finns i spelet.

Power Armor metallåda: Metallåda som beskivs som den ultimata samlarboxen.

Fallout 4 Pip-Boy Edition kommer att lanseras samtidigt som huvudspelet Fallout 4 den 10 november 2015 på Xbox One, PS4 och PC. Pip-Boy Edition kommer även inom kort att kunna förhandsbeställas för 129,99 euro, vilket i runda svängar blir 1199 svenska kronor.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jonas Pettersson

Jonas Pettersson

Redaktör / Assisterande chefredaktör

Ingen på redaktionen vet exakt var Jonas härstammar, men trots sin uppväxt i de värmländska skogarna har han inte undkommit det magiska mediet som är dator- och tv-spel. Hans vanligaste genres rör sig inom FPS, actionrollspel och skräck.

Relaterat material

E3 2016: Todd Howard presenterar Skyrim: Special Edition

Uppdateringar för Fallout 4 och högupplöst Skyrim.

Killen som gav bort fem kilo kapsyler får spela Fallout 4

Stort grattis till skitroligt initiativ!

Eurogamer Live: Paragon

Följ med Petter Hansson Frank när han tar sig an Epics kommande MOBA.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading