Vi på redaktionen, förutom Lucas Jones som grät av lycka vid sitt fanboy-podium, är fullständigt eniga om att Nintendos presskonferens var en av de sämsta på E3 någonsin. Den japanska speljätten spädde ut sin Direct och det är förbluffande hur lite de hade att visa.

Zelda, bland annat, lös med sin frånvaro och Nintendos förklaring till det hela är ytterst märklig. Nog för att de redan proklamerat att de bara skulle visa spel som släpps i år, men ändå. Läs och begrunda Nintendo-chefen Reggie Fils-Aimes uttalande:

"We like to show content that typically will launch in the upcoming Holiday and maybe extending into the first half of the following year. And at this point, the new Zelda for Wii U is not a 2015 project. There's also a recognition that we didn't want to frustrate the consumer. We could have scored a lot of points and showed some little tidbit of Zelda Wii U, but in our collective opinion the belief was, in the end, that would cause more frustration than benefit."

Väldigt luddig förklaring eller vad tycker du?

Tack, IGN.com.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.