Är remakes på gamla spel en nödvändighet eller ett desperat tilltag från utvecklare som vill tjäna mer pengar? Detta är ämnet för det senaste avsnittet av NordicGamer som du kan se i videospelaren nedan.

Om du missade debutavsnittet så hittar du det här. Mycket nöje och glad midsommar!

Och glöm inte att prenumerera på vår Youtube-kanal för fler sköna klipp.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Daniel Lindau

Daniel Lindau

Contributor

Daniel besitter oförmågan att kunna uttala bokstaven R korrekt. Han är en PC-spelare i hjärta och själ som älskar att bygga sina egna datorer för att sen överklocka dem till det yttersta. Även om han tycker att PC är the glorious master race ägnar Daniel många timmar med sina älskade konsoler tillsammans med vännerna från NordicGamer. Finns det något som ger honom allergiska utslag så är det en dålig konsolport till PC.

Fler artiklar av Daniel Lindau