Deus Ex: Mankind Divided visades upp i en in-game trailer på E3 2015 och likaså i en kort tech demo som visade skillnader mellan sin föregångare - Human Revolution. Spelet är ännu långt ifrån färdigt då det i nuläget befinner sig på alpha-stadiet och planeras för lansering under 2016. Eidos Montreal var ändå trevliga nog att tillhandahålla oss en 25 minuter lång spelsessionsvideo där stealth, strid, dialog och Jensens nya leksaker presenteras. Executive audio director Steve Szczepkowski fäller sina kommentarer om vad som förändrats sedan sist och vad vi kan förvänta oss längre fram.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jonas Pettersson

Jonas Pettersson

Redaktör / Assisterande chefredaktör

Ingen på redaktionen vet exakt var Jonas härstammar, men trots sin uppväxt i de värmländska skogarna har han inte undkommit det magiska mediet som är dator- och tv-spel. Hans vanligaste genres rör sig inom FPS, actionrollspel och skräck.