Bungie lovar bättre belöningar för erfarna Destiny-spelare som köper Taken King

Bungie har delvis svarat på den hårda kritiken från sina fans

I en intervju som släpptes under gårdagen på vår modersajt försvarade kreativt ansvarige för Bungie, Luke Smith, Bungies val för en prissättning av 40£ för expansionspaketet the Taken King som kommer ut den 15 september i år. Samtidigt försvarade Smith Bungies val att enbart ge speciella in game-gåvor till de som köpte den stora utgåvan bestående av hela grundspelet och då alla 3 DLC-paket, vilket har förargat många trogna fans som då måste punga ut för innehåll som de redan betalat för. Hela intervjun är ett enda stort fiasko från Smiths sida och som helhet handlar det om att Smith tycker att prislappen är något som fans kommer strunta i för att få det lilla extra eftersom det är så bra. Intervjun bör dock läsas i sin helhet för att ge den rättvisa.

Nu har dock Bungies community manager David "Deej" Dague gått ut i ett officiellt uttalande att fans av Destiny visst kommer att få något och att det till och med ska vara bättre: "Year One players won't get the same perks as people who buy a collector's edition," berättar han för Forbes. "They'll get something better. Tune into the Weekly Update for more."

På forumen har även Deej förklarat att företaget inte alls glömt bort sina fans och att en gåva till sina mest hängivna fans alltid varit en självklarhet för företaget. Huruvida fansen kommer att förlåta Bungie lär vi se i den kommande uppdateringen som Bungie skriver veckovis. Blir det möjligtvis en extra shader eller kommer vi att för en gångs skull få nya färger på våra Ghosts?

Taken King Collectors Edition
Taken Kings CE är ändå en låda godis för Destiny-fans, men det är mest de osynliga belöningarna bestående av digitalt godis som fansen är upprörda över och att de behöver köpa allt de redan köpt för att få dem.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robert Arveteg

Robert Arveteg

Stream-redaktör

Robert började sitt spelande som snorätande 4-åring. Han grät floder över att hans mamma inte klarade av att hoppa över en Goomba och var stolt ägare av Mario-pins. Idag är Robert vuxen och älskar Pokémon och rpg. Han räddar världar på kvällar och är superfarsa på dagtid. Han letar dock fortfarande efter spel som hans mamma ska klara och gråter numera bara inombords över att hon inte inte kan hoppa i spel.

Relaterat material

Kolla in när Conan O'Brien spelar Doom

Clueless Gamer är lika aningslös som alltid.

BlizzCon 2015: Här är nya hjältar från Overwatch

Tre nya, färgglada typer introducerades

Vi streamar Doom klockan 21.00

Se Petter Hansson Frank mörda monster!

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading