Games with Gold för Juli 2015

Microsoft lägger i högväxeln med en överraskning den här månaden.

Microsoft lägger i högväxeln och firar att Games with gold fyller 2 år i juli månad. I och med detta har man bestämt sig för att Xbox One kommer att få ett extra spel den här månaden, vilket betyder 2 stycken. Tidigare har bara Xbox 360-ägare fått två spel, men från och med den här månaden så meddelar man även att det fortsättningsvis kommer att bli 2 spel per format.

De ledande storspelen är den här månaden två dundertitlar i form av Assassins Creed IV: Black Flag till Xbox One och Gears of War 3 till Xbox 360. Även ifall spelen idag går att få för en billig penning så är det mycket spelglädje för de som faktiskt inte införskaffat dessa mästerverk än.

Kom ihåg att ladda ned era spel när de kommer ut så ni får dem, och glöm inte att Games with gold till Xbox One är aningen annorlunda jämfört med 360-versionen då man enbart får behålla spelen på Xbox One så länge som man är guld-prenumerant. Den intressanta frågan är dock ifall vissa av spelen man får genom Games with gold kommer vara en del av bakåtkompatibiliteten som utannonserades under Microsofts E3-konferens. Det kan då vara ett ypperligt tillfälle att bygga på sitt bibliotek med klassiker till sin One.

Xbox One:

Assassins Creed IV: Black Flag (1-31 juli)

So many me (16 juli - 15 augusti)

Xbox 360

Plants vs Zombies (1- 15 juli)

Gears of War 3 (16- 31 juli)

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robert Arveteg

Robert Arveteg

Stream-redaktör

Robert började sitt spelande som snorätande 4-åring. Han grät floder över att hans mamma inte klarade av att hoppa över en Goomba och var stolt ägare av Mario-pins. Idag är Robert vuxen och älskar Pokémon och rpg. Han räddar världar på kvällar och är superfarsa på dagtid. Han letar dock fortfarande efter spel som hans mamma ska klara och gråter numera bara inombords över att hon inte inte kan hoppa i spel.

Relaterat material

Här är de snabbaste bilarna i GTA 5

Youtube-kanalen som har den kompletta listan.

Det här är Battlefield 1

Upplev det första världskriget...

Bethesda planerar att laga Fallout 4

En patch ligger i pipelinen

Watch Dogs 2-trailern har läckt

Kolla in teasern innan Ubisoft plockar bort.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading