Nintendo fick en gigantisk skopa med skit efter sin E3-konferens, det kan vi alla vara överens om trots att en viss person på redaktionen hyllade företaget.

Ett av de spel som fick mest kritik var 3DS-spelet Metroid Prime: Federation Force som, med handen på hjärtat, såg rejält bedrövligt ut. Nu har Nintendos USA-chef Reggie Fils-Aime lättat på locket och bemött fansens ilska:

"What the fan saw was something in the Metroid Prime universe that they weren't expecting. The reaction has been negative. There's no sugar coating it. We're taking our great IP and transforming them and making them new again - making them fresh and appealing for the fan who feels they know the franchise."

Nintendo är som bekant ett företag som ogärna släpper nya serier och istället fokuserar på att innovera dem som de redan har. Hur vida den gode Reggie har rätt här återstår väl att se.

Tack, Nintendo Everything

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.

Fler artiklar av Andréas Göransson

Kommentarer (0)

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading

Relaterat material