From Software skriver om spelreglerna för multiplayer i Bloodborne

Japanska studion verkar velig?

Förra månaden fick Bloodborne en uppdatering (1.04) som gjorde att spelare kunde samarbeta med en vän, oavsett uppnådd nivå. Något som lär gjort att spelet kanske blev lite väl enkelt för de som tog sina första nervösa steg i den inte allt för inbjudande spelvärlden Yharnam.

När den japanska utgivaren nu slussar ut patch 1.05 så är tanken att göra om flerspelarläget återigen. Denna gång skall den spelare som blir inkallad i en kompis spel genomgå en transformering som gör att den uppnådda nivån blir densamma som den polaren har. Så är du en av de som har för vana att kalla in en överlevlad vän och dansa dig fram genom Yharnam kan du nu alltså glömma det. Levelmatchningen kommer ske när du använder lösenord för att samarbeta.

Enligt säkra källor har detta fått chefredaktör Andreas så ursinnig att han redan kastat sig på ett plan till japan för att puckla på samtliga inblandade i detta beslut. Vad säger ni? Ett vettigt beslut eller börjar From Software kännas lite väl veliga? Skriv en kommentar nedanför!

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Alex Pettersson

Alex Pettersson

Skribent

Alex är en allätare och lapar i sig det mesta inom spel. Dark Souls, Metroid och Uncharted får helt enkelt slåss med FIFA om uppmärksamheten i sladdljungeln under tv:n. Och eftersom han är så förbaskat gammal har han också minst 25 års erfarenhet av spelande.

Relaterat material

FeatureSpelhistoriens största fenomen

Vad har fått hela världen att börja spela?

FeatureAndréas årskrönika 2015

Eurogamers chefredaktör blickar framåt och bakåt.

Recension: Rare Replay

Ett skepp laddat med klassiker.

FeatureFem instrument vi vill ha i Rock Band

Gitarr och trummor är gammalt - ge oss nåt nytt!

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading