Den polska spelindustrin har på senaste levererat godbitar som Witcher 3 och Dying Light ... men även The Vanishing of Ethan Carter - ett väl mottaget indiespel med häpnadsväckande grafik och mystisk handling. Inte illa för ett litet studio på endast åtta personer och visionen stagnerar inte där.

Utvecklaren twittrade förra veckan att spelets släppdatum till Playstation 4 var några ynkliga veckor bort, men ett exakt släppdatum angavs icke. Nu har dock The Vanishing of Ethan Carter blivit färdigkodat. Utvecklaren Adrian Chmielarz delar ett självporträtt med explosivt skägg och beskrivningen "A video game developer after three weeks of crunch and 30 hours final push. Ethan Carter PS4 done. I think. Yay team!". Mycket snart kan alltså Playstation-gamers ta del av äventyret och vi får förhoppningsvis ett spikat datum denna vecka.

Bild01

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (1)

About the author

David Markkanen

David Markkanen

Skribent

Galet kräsen skåning som föredrar att gnälla om spel än att faktiskt spela dem. Han gillar även att påpeka hur bäst Dark Souls är medan allt annat är skräp. David är förhållandevis ny till spelscenen och började på allvar med en Xbox 360 men vistas exklusivt på datorn nu för tiden. Den enda guden David tror på är Språkrådet.