P.T, Silent Hills och P.T igen. Ja vi har skrivit en hel del om detta/dessa fenomen den senaste tiden, och nog har vi haft våra skäl? Silent Hills hade ju utan tvekan blivit det coolaste och samtidigt läskigaste någonsin.

Något vi dock aldrig skrivit om förut är den fjärde delen i serien - Silent Hill 4: The Room. Men varför inte skriva om rad om det också nu när ändå lågan är uppe? Ett par glada entusiaster har nämligen återskapat den berömda lägenheten från The Room i spelmotorn Unity och resultatet är väl ändå slående likt P.T?

Detta spektakel är möjligt att skåda i sin fulla 60fps-prakt här:

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

Spel i den här artikeln

About the author

Alex Pettersson

Alex Pettersson

Skribent

Alex är en allätare och lapar i sig det mesta inom spel. Dark Souls, Metroid och Uncharted får helt enkelt slåss med FIFA om uppmärksamheten i sladdljungeln under tv:n. Och eftersom han är så förbaskat gammal har han också minst 25 års erfarenhet av spelande.