Sista Company of Heroes 2-expansionen på väg

Britterna återvänder 

Company of Heroes 2 har nu varit ute i två år och har njutit av många expansioner och nedladdningsbart innehåll. Den senaste expansionen vi såg var Ardennes Assault och var fokuserad runt ensamt spelade. Sega släpper nu den sista expansionen för Company of Heroes 2 med Company of Heroes 2 - The British Forces, som kommer att återvända till onlinescenen med Storbritannien som spelbar fraktion. Unikt spelstil och armé med karaktär utlovas, dessutom finns åtta nya onlinebanor. Som vanligt för denna serie är expansionen självstående och kräver inte ens basspelet, Company of Heroes 2, att fungera och alla onlinebanor medföljer för nykomlingar.

Det enda som kan beklagas är att utvecklaren inte har släppt fler och mindre spelbara fraktioner. Bland annat Polen, Japan och Italien har ofta blivit efterfrågade, redan sedan det första spelet. Det är synd att se Company of Heroes 2 nå sitt slut, samtidigt betyder det att Relic Entertainment vandrar mot nya äventyr och det blir spännande att se vad som händer härnäst. Kanske får vi se dem återvända till Warhammer-serien? Vad skulle du vilja se i framtiden?

Company of Heroes 2 - The British Forces släpps på Steam den tredje september, 2015.

01

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

David Markkanen

David Markkanen

Skribent

Galet kräsen skåning som föredrar att gnälla om spel än att faktiskt spela dem. Han gillar även att påpeka hur bäst Dark Souls är medan allt annat är skräp. David är förhållandevis ny till spelscenen och började på allvar med en Xbox 360 men vistas exklusivt på datorn nu för tiden. Den enda guden David tror på är Språkrådet.

Relaterat material

Gröna troll intar Total War: Warhammer

Dessa kommer inte alls vara en nagel i ditt öga på slagfältet...

Phil Spencer: Scorpio är en 4K-konsol

Xbox-chefen har blivit intervjuad.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading