Fansen vill inte se Messi på FIFA 16-omslaget

Och därför har en namninsamling skapats.

Barcelona-spelaren Lionel Messi gör sitt fjärde FIFA-omslag på raken i och med FIFA 16. Alla gillar det inte, och därför har en grupp fans startat igång en namninsamling för att få bort stjärnan och ersätta honom med USA:s damlag som alldeles nyligen vann VM i Kanada.

Fanet Rob George, även ansvarig för namninsamlingen, resonerar så här:

"Putting the USWNT on the cover of FIFA 16 will do much more than honor a dominant World Cup champion. It is important because of the message it will sent young women all across the world. It will show girls across the globe that it is possible to do anything they want to do. It will have such a positive impact on both soccer playing and non soccer playing girls."

"This team has meant so much to a lot of young women in the past few years. Why not send a message that would inspire a sense of confidence and self worth to women everywhere."

Insamlingen närmar sig sakta men säkert 500 underskrifter och fortsättningen blir minst sagt spännande. Klicka här om du vill signera.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (1)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.

Relaterat material

Andra saker på sidan...

Kommentarer (1)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading