De pryder omslaget på FIFA 16

Spelarna som runt om i världen har vunnit omröstningarna om att pryda omslagen på FIFA 16 - bredvid Lionel Messi.

Runt om i världen har omröstningar angående omslaget till det kommande FIFA pågått. Nu står det klart att bland annat Jordan Henderson och Juan Cuadrado kommer finnas med på omslaget.

Om du är orolig över att du missat en omröstning kan du lugna dig direkt. Här i Sverige har det inte funnits någon omröstning, utan istället kommer Lionel Messi vara ensam på omslaget även till FIFA 16.

På flera ställen i världen har dock allmänheten fått chansen att rösta på ett antal olika alternativ, för att få fram vem som ska finnas med bredvid Lionel Messi på omslaget.

När EA Sports meddelade slutresultaten höjdes det på en del ögonbryn. Den kanske största skrällen var att Sergio Agüero inte kommer finnas bredvid sin landsman. Manchester City-anfallaren var nominerad i både Storbritannien och Sydamerika men fick se sig besegrad båda gångerna. Istället är det Jordan Henderson som kommer vara bredvid Lionel Messi på omslagen i Storbritannien medan Juan Cuadrado kommer finnas på Sydamerikas dito.

1
Liverpools nya lagkapten, Jordan Henderson, kommer pryda omslagen i Storbritannien och Irland.

Det är även värt att påpeka att Australien kommer att ha med en kvinnlig fotbollsspelare på omslaget. Till FIFA 16 kommer man som bekant kunna spela med damlandslag och Australien har alltså även valt att ta med en landslagsspelare på omslaget. Detta i form av den 21-åriga försvararen Stephanie Catley. I och med detta blir Catley första kvinna att pryda ett omslag till ett FIFA.

Vinnare i samtliga omröstningar: Australien - Stephanie Catley (Dessutom kommer en tredje spelare finnas på omslaget med Catley och Messi, detta offentliggörs den 13 augusti). Frankrike - Antoine Griezmann. Japan - Shinji Kagawa. Mexico - Marco Fabian. Storbritannien och Irland - Jordan Henderson. Syd- och Centralamerika - Juan Cuadrado. Samtliga spelare pryder omslaget tillsammans med Lionel Messi. I resten av världen kommer enbart Messi finnas på omslaget.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robert Rosén

Robert Rosén

FIFA-skribent

Robert är bördig från de djupa Göingeskogarna, i det territorium där snapphanarna en gång i tiden härjade. Som mycket ung fattade han tyckte för den finaste idrotten av dem alla - fotboll. Hand i hand med idrotten gick intresset för FIFA. I dag gör den unge mannen sitt bästa för att balansera studier och ihärdigt skrivande.

Relaterat material

Fansen vill inte se Messi på FIFA 16-omslaget

Och därför har en namninsamling skapats.

Prenumerera på vår Youtube-kanal

Vi fyller kontinuerligt på med feta spelvideos. Se till att inte missa något.

Gratisversionen av PES 2017 är här!

Vad väntar du på? Dags att lira.

Spela FIFA 17 gratis i helgen

Passa på att testa FIFA 17 i helgen.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading