Under en begränsad tid finns Dragon Age: Inquisition gratis att testa i sex timmar med obegränsad multiplayertillgång och alla tillhörande expansioner (hitta nedladdningen här). Att Dragon Age: Inquisition ens har ett multiplayerläge har förmodligen flugit förbi många. Hur länge denna "begränsade tiden" är vägrar EA däremot att dela med sig, så passa på innan det är för sent!

01hoh

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

David Markkanen

David Markkanen

Skribent

Galet kräsen skåning som föredrar att gnälla om spel än att faktiskt spela dem. Han gillar även att påpeka hur bäst Dark Souls är medan allt annat är skräp. David är förhållandevis ny till spelscenen och började på allvar med en Xbox 360 men vistas exklusivt på datorn nu för tiden. Den enda guden David tror på är Språkrådet.