Bungie anställer skaparen av Destinys subreddit som ny community manager

Tillskottet lovar att arbeta för en större del av communityt än innan

Chris Shannon, även känd som Cozmo23 online, skapade en Destiny subreddit redan i december 2012. Sedan dess har den vuxit allt eftersom att Destiny blivit en kraft att räkna med i spelindustrin. Personligen har jag själv använt den här subredditen många gånger för att få reda på nyttig information om spelet och eventuella uppdateringar som kanske inte alltid går att läsa om i Bungies veckobrev.

Utannonseringen av Bungies val att anställa Chris "Cozmo" Shannon skedde genom nuvarande community manager David "DeeJ" Dague på deras sajt där man vidare förklarade valet att anställa Shannon. Bungie har tidigare fått kritik för att vara dåliga på att lyssna på sina fans och Shannon förklarar själv att en av hans främsta uppgifter kommer att involvera att agera fansens röst. Detta kommer att ske i ett nära samarbete med Bungie och tidigare community managers David "DeeJ" Dague och Eric "Urk" Osborne.

Bungie har dock förbättrats under den senaste tiden och tidigare expansionen House of Wolves var enligt många ett steg i rätt riktning i och med sin mångsidighet samt Desinys 2.0 patch som fixade många av de problem som fans upplevt med spelet.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robert Arveteg

Robert Arveteg

Stream-redaktör

Robert började sitt spelande som snorätande 4-åring. Han grät floder över att hans mamma inte klarade av att hoppa över en Goomba och var stolt ägare av Mario-pins. Idag är Robert vuxen och älskar Pokémon och rpg. Han räddar världar på kvällar och är superfarsa på dagtid. Han letar dock fortfarande efter spel som hans mamma ska klara och gråter numera bara inombords över att hon inte inte kan hoppa i spel.

Relaterat material

Det här är Battlefield 1

Upplev det första världskriget...

Gordon Freeman är död

Hans lik har hittats.

Halo Wars 2 kommer till Xbox One och PC

Från Total War-skaparna Creative Assembly.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading