Det hemska men samtidigt hyllade spelet This War of Mine finns nu tillgängligt till både Android och Ipad. Utvecklaren 11 Bit Studios passar på att fira släppet med en trevlig rea för strax under en hundralapp och kan hittas på Google Play och Itunes Store . Spelet lämpar sig utmärkt för touch-kontroller och det är faktiskt lite förvånande att det tog 11 Bit Studios nästan ett år att porta över till surfplattor.

01

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

David Markkanen

David Markkanen

Skribent

Galet kräsen skåning som föredrar att gnälla om spel än att faktiskt spela dem. Han gillar även att påpeka hur bäst Dark Souls är medan allt annat är skräp. David är förhållandevis ny till spelscenen och började på allvar med en Xbox 360 men vistas exklusivt på datorn nu för tiden. Den enda guden David tror på är Språkrådet.