Fans är den människoskara som mer än ofta balanserar på gränsen mellan fascination och ren galenskap. Gears of War-fansen är inget undantag och i samband med att Gears of War: Ultimate Edition släpps har Microsoft tillsammans med The Coalition kastat ihop en liten video där dessa visar upp sig med Gears of War-tatueringar.

Detta är både bisarrt och störtroligt och visar verkligen vilket community som byggts upp kring Gears of War. Kika på videon nedan:

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.