Tidigare i veckan nämnde Warner Bros Interactive att flera av Batman: Arkham Knights fel identifierats och att Rocksteady jobbar på att räta ut dem. Nu meddelar de att spelet kommer att uppdateras med en provisorisk patch i augusti.

Uppdateringen kommer att fixa flera av problemen som utgivarna listade den 27 juni, där låg upplösning, högre bildhastighet och prestandaförhållanden alla var faktorer att se över. Mer detaljer väntas under kommande veckorna.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jonas Pettersson

Jonas Pettersson

Redaktör / Assisterande chefredaktör

Ingen på redaktionen vet exakt var Jonas härstammar, men trots sin uppväxt i de värmländska skogarna har han inte undkommit det magiska mediet som är dator- och tv-spel. Hans vanligaste genres rör sig inom FPS, actionrollspel och skräck.

Fler artiklar av Jonas Pettersson