The Witcher 3s massiva patchar fortsätter att rulla in, och kommande 1.07 är fullpackad med förändringar. Bland annat så införs ett nytt förrådsystem, alternativt rörelseschema och vapenbalansen har balanserats. Dessa förändringar kommer dock till ett pris, nämligen en mindre stabil bilduppdatering. Digital Foundry från vår brittiska storebror Eurogamer.net har grundligt gått igenom några av spelets mest krävande områden. Både versionerna visar sämre prestanda jämtemot förra patchen, 1.05, främst under träskpartierna där både Xbox One och PS4 vid tillfällen låser bilduppdateringen till 20 FPS för att hålla sig stadig.

Än så länge har utvecklaren CD Project inte uppmärksammat dessa problem, men förhoppningsvis ser vi bättre optimering inför nästa patch. Mer detaljerad information om förändringarna i prestandan hittar du här.

textbild

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Christoffer Lundberg

Christoffer Lundberg

Skribent

Trots sin ringa ålder är Christoffers smak väldigt gammalmodig. MOBA’s går helt över hans huvud och virtuella kortspel är inte ens att tänka på. Bäst trivs han i de norrländska skogarna med en rejäl bit renkött och en kopia av valfri Rockstar-titel.