Ny The Witcher 3-DLC förändrar delar av Geralts beteende

CD Project Red gör en Mortal Kombat.

Det verkar råda någon form av The Witcher 3-hysteri i vårt avlånga land. Det jag kunnat utröna från de sociala medierna är att spelet aldrig tycks ta slut. Alla som spelar detta mastiga rollspel på konsol har nog haft svårt att missa den nästan lika kolossala patch (7.3 gigabyte) som i veckan slussades ut. Men nu låter utvecklarna CD Project Red meddela att det inte slutar där.

1

Veckans kostnadsfria tillägg till The Witcher 3 kommer att ge Geralt nya sätt att avrätta sina fiender, detta säger CD Project Red i en tweet publicerad under gårdagen. Och det kan väl aldrig skada med lite variation i våldet?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Alex Pettersson

Alex Pettersson

Skribent

Alex är en allätare och lapar i sig det mesta inom spel. Dark Souls, Metroid och Uncharted får helt enkelt slåss med FIFA om uppmärksamheten i sladdljungeln under tv:n. Och eftersom han är så förbaskat gammal har han också minst 25 års erfarenhet av spelande.

Relaterat material

The Legend of Zelda Wii U försenas

Glöm en release under 2015.

Fredagsstreamen: The Division

Niklas och Lucas utforskar ett öde New York...

Så här kommer du med i The Division-betan

Ni har frågat, vi har funnit svaren.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading