Real Madrid skriver kontrakt med EA Sports

Treårsavtal gör att Real Madrid-spelarna kommer se mer realistiska ut.

Real Madrid och EA Sports har ingått ett treårsavtal. Detta innebär kommer att bli den officiella videopartnern till den spanska storklubben medan Real Madrid i sin tur kommer kunna se att deras spelare ser betydligt mer realistiska ut på FIFA 16.

London Evening Standard skriver att 14 stycken Real Madrid-spelare fått sina huvuden 3D-skannade, så att de ser mer verklighetstrogna ut på den versionen av spelserien. Bland stjärnorna som fick genomgå skanningen finns bland annat Sergio Ramos, Karim Benzema, James Rodriguez och självklart även Cristiano Ronaldo.

ronaldo
Med hjälp av 3D kommer Real Madrid-spelarna se mer realistiska ut.

"De är ett marknadsledande varumärke bland fotbollstv-spel och vi kan inte vänta till att börja jobba tillsammans för att ge fansen till oss bägge en oförglömlig erfarenhet", sade Real Madrid-direktören och förre detta spelaren Emilio Butragueno enligt London Evening Standard.

Butragueno passade även på att bekräfta den utspädda tron om att fotbollsspelare spelar en hel del FIFA.

"Många av våra spelare är stora FIFA-spelare och jag vet att de inte kan vänta på att spela FIFA 16".

Även Jamie McKinlay, som går under benämningen "Vice president of EA Sports marketing", var nöjd med samarbetet.

"Real Madrid är en av de största klubbarna i världen och vi ser framemot att bygga ett djupare samarbete med klubben under de kommande åren".

I avtalet framgår även att ett nytt område på Real Madrids hemmaarena, Santiago Bernabeu, kommer hysa möjligheten att spela FIFA 16. Varpå höjdpunkterna från FIFA-matcherna kommer visas på storbildsskärmen på Santiago Bernabeu efter att det blivit mål i Real Madrids hemmamatcher.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robert Rosén

Robert Rosén

FIFA-skribent

Robert är bördig från de djupa Göingeskogarna, i det territorium där snapphanarna en gång i tiden härjade. Som mycket ung fattade han tyckte för den finaste idrotten av dem alla - fotboll. Hand i hand med idrotten gick intresset för FIFA. I dag gör den unge mannen sitt bästa för att balansera studier och ihärdigt skrivande.

Relaterat material

Fansen vill inte se Messi på FIFA 16-omslaget

Och därför har en namninsamling skapats.

Prenumerera på vår Youtube-kanal

Vi fyller kontinuerligt på med feta spelvideos. Se till att inte missa något.

Gratisversionen av PES 2017 är här!

Vad väntar du på? Dags att lira.

Spela FIFA 17 gratis i helgen

Passa på att testa FIFA 17 i helgen.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading