Den 4 augusti är det dags för Rare Replay - spelsamlingen där Rare samlat alla sin bästa godbitar. Nu har det avslöjats hur mycket plats på hårddisken spelet kommer att ta upp och kalaset landar på stadiga 50GB. Å andra sidan ryms 30 spel i mängden vilket gör det mer hanterbart.

De spel som redan finns till Xbox 360 behöver du inte ladda ner. Men spel som Perfect Dark och Battletoads följer med krav om installation.

Trailern:

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.

Fler artiklar av Andréas Göransson