Quakecon 2015 tuffar på och med det har man på Steam bestämt sig för att slänga upp en ny rea med just Quakecon i fokus. Rean kommer att pågå fram till söndagen den 26 juli och behandlar bland annat Elder Scrolls-serien, Fallout-serien och Wolfenstein: The New Order.

Om du exempelvis inte har spelat Wolfenstein: The Old Blood - expansionen till Wolfenstein: The New Order - så finns denna lilla titel nedsatt med 25%, medan The Elder Scrolls IV: Oblivion och The Elder Scrolls III: Morrowind båda är nedsatta till hela 66%. Fallout 4 finns på listan, men att förbeställa spelet kostar fullpris dock.

Även värt att notera för dungeon crawler-fans är att Arx Fatalis från 2002 finns tillgängligt med 40% avdrag.

Se hela rean här.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jonas Pettersson

Jonas Pettersson

Redaktör / Assisterande chefredaktör

Ingen på redaktionen vet exakt var Jonas härstammar, men trots sin uppväxt i de värmländska skogarna har han inte undkommit det magiska mediet som är dator- och tv-spel. Hans vanligaste genres rör sig inom FPS, actionrollspel och skräck.