Folk från CD Project Red startar ny studio

Lägg namnet på minnet.

Fool's Theory är namnet på den studio som före detta CD Project Red-anställda nu sparkar igång. Människorna bakom studion har bland annat varit med om högaktuella The Witcher 3: Wild Hunt. Det första projektet utvecklas i samarbete med studion Kholat samt utgivaren Imgn.Pro.

Fool's Theory-grundaren Jakub Rokosz säger i ett officiellt uttalande:

"We started working on a game that will be a daring combination of some isometric genres. I don't want to reveal too much details at this point other than we're developing the game on Unreal Engine 4. It was a natural choice for us, taking into consideration how experienced the team is in working with this tool. I can assure you that the game will break some proven schemes and we'll be revealing more information about it very soon."

Vill du veta mer så råder vi dig att klicka dig vidare hit.

1

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.

Relaterat material

The Legend of Zelda Wii U försenas

Glöm en release under 2015.

Fredagsstreamen: The Division

Niklas och Lucas utforskar ett öde New York...

Så här kommer du med i The Division-betan

Ni har frågat, vi har funnit svaren.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading