Datum för Fallout Shelter till Android utannonserat

Snart är det Android-användarnas tur att mosa Radroachers och para sina Vault-dwellers

Efter att Bethesda Softworks släppt Fallout Shelter enbart för iOS-användare i samband med visningen av Fallout 4E3 i år, så var de många Android-användare som blev besvikna.

Spelet är ett så kallat free to play och går att ladda ned gratis och har snabbt blivit det mest populära spelet i ungefär hälften av länderna som det släppts. Bethesda Softworks har även låtit meddela att spelet startas ungefär 70 miljoner gånger per dag av användare världen över.

Nu kommer alltså spelet slutligen att släppas på Android-enheter och det är den 13 augusti som de får börja leka overseer över ett vault. Utöver detta så meddelar man även att ytterligare funktioner kommer att komma med lanseringen till Android-enheter. Mr. Handy kommer att göra ett återseende som guide i ditt vault och lära dig allt han kan. Dessutom kommer Deathclaws och Super Mutant att börja terrorisera ditt vault. I samband med lanseringen till Android så kommer även iOS-användare att få tillgång till extrafunktionerna i en uppdatering.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robert Arveteg

Robert Arveteg

Stream-redaktör

Robert började sitt spelande som snorätande 4-åring. Han grät floder över att hans mamma inte klarade av att hoppa över en Goomba och var stolt ägare av Mario-pins. Idag är Robert vuxen och älskar Pokémon och rpg. Han räddar världar på kvällar och är superfarsa på dagtid. Han letar dock fortfarande efter spel som hans mamma ska klara och gråter numera bara inombords över att hon inte inte kan hoppa i spel.

Relaterat material

Så här kommer du med i The Division-betan

Ni har frågat, vi har funnit svaren.

Bethesda planerar att laga Fallout 4

En patch ligger i pipelinen

Därför visade Nintendo inte Zelda på E3

Kanske den konstigaste anledningen någonsin.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading