Vissa människor är dåliga på spel. I det här fallet är det Robin, sajtens redaktionschef (undertecknad) som är snuskigt dålig på indieliret Rocket League.

Så vill du se någon bli förödmjukad, på gränsen till tårar, så har du kommit helt rätt. Helt enkelt, missa inte första avsnittet av Eurogamer Sveriges videoserie Robin vs Alex. Robin (jag) är så jävla dålig... Fan.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robin Stjernberg

Robin Stjernberg

Redaktionschef / Försäljningschef

"Är du en förrädare?" frågade de sura jämtarna när Robin red ner till Hallandsskogarna på en älg för att plugga film. "Nej", svarade Robin och tog sig en ordentlig prilla. "Jag infiltrerar södermarken" sa han. Förutom att snusa, och att vara en norrlänning, gillar Robin konstiga filmer, bastant hiphop och att spela episka äventyrsspel och hårda skjutare.