Om en vecka landar Rare Replay i spelbutiker världen över. Samlingen släpps för att fira att Rare fyller 30 år och består därför logiskt nog av 30 spel. Allt från Conker till Battletoads finns inkluderat och bäddar för en lång nostalgisk resa.

Nu har även introt hittat ut på nätet och du kan kika på den nedan. Ett varningens tecken dock! Du kommer att vilja köpa det. Bara så att det är sagt.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.

Fler artiklar av Andréas Göransson