The Witcher 3 får New Game+

999876 timmars speltid är tydligen inte tillräckligt för vissa?

Att polska CD Project Red uppdaterat skiten ur Witcher 3 är det nog få som missat. Vi har hittills fått se saker som bättre styrning, nya avrättningar och större typsnitt bortsett från alla patchar som fokuserat på själva prestandan. En rejäl drös med extrainnehåll har även utlovats.

1

Det senaste utannonserade tillskottet till Witcher 3 är i form av en DLC som innehåller New game Plus, det vill säga möjligheten att starta om spelet med de prylar och lärdomar du samlat på dig under ditt första spelvarv. Att just New Game Plus är en av sakerna CD Project Red valt att fokusera på får oss att lyfta lite på smilgroparna, för The Witcher 3 är inte något kort spel.

Tack till vår kära modersajt Eurogamer.net!

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Alex Pettersson

Alex Pettersson

Skribent

Alex är en allätare och lapar i sig det mesta inom spel. Dark Souls, Metroid och Uncharted får helt enkelt slåss med FIFA om uppmärksamheten i sladdljungeln under tv:n. Och eftersom han är så förbaskat gammal har han också minst 25 års erfarenhet av spelande.

Relaterat material

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading