Loot Crate fullkomligt exploderade när det startade. Affärsidén var briljant och handlar om att att låta kunden prenumerera på en låda som skickas ut varje månad innehållande blandade nördiga prylar med ett nytt tema varje vecka. Ofta innehållande en tröja, figurer, godis och diverse annat smått och gott.

Lootcrate

Nu har det visat sig att Bethesda Softworks har ingått ett samarbete med Loot Crate för att släppa en limiterad Fallout 4-utgåva. Den här gången kommer man göra det lite annorlunda i och med att det är en speciell utgåva, så man låter därför fans skriva upp sin mailadress så att de så snabbt som möjligt kan få information om när de kan beställa utgåvan.

För de som inte fått sig en Pip-boy Edition så kan detta vara ännu en chans att få tag på lite roligt material i samband med att spelet snart släpps. Vad som kommer finnas i lådan är ännu ett mysterium utöver att det är Fallout 4-tema. Mer information kommer antagligen komma i takt med att lådan släpps i november. Lådan kommer kosta 20 $, men räkna med extra fraktkostnader då varan reser ända från USA.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robert Arveteg

Robert Arveteg

Stream-redaktör

Robert började sitt spelande som snorätande 4-åring. Han grät floder över att hans mamma inte klarade av att hoppa över en Goomba och var stolt ägare av Mario-pins. Idag är Robert vuxen och älskar Pokémon och rpg. Han räddar världar på kvällar och är superfarsa på dagtid. Han letar dock fortfarande efter spel som hans mamma ska klara och gråter numera bara inombords över att hon inte inte kan hoppa i spel.