Stor sommar-rea på PS Store

Skynda! Digitala spel som faktiskt är billiga.

Det är bara att erkänna. Sommaren är än så länge skit, och det finns mycket utrymme för att sitta inne och spela. Men även om det är regnigt ute så är det ofta torka på nya spel på sommaren. Sony har försökt att fixa det med att ha en rea så här på sensommaren.

Bland titlarna så har vi faktiskt priser som kan anses vara i billigaste laget. Bland favoriterna har vi bland annat rea på Dragon Age: Inquisition och diverse tillägg eller paketpris. 289 kr för originalspelet och 69 kr för Jaws of Hakkon. För de som dragit si för att köpa Bloodbourne så finns det nu digitalt för 369 kr. En riktig juvel är dock Borderlands: The Handsome Collection som enbart går för 289 kr. Eller varför inte Metro Redux för 69 kr.

Metro R 1
Det är inte bara i Wolfenstein du skjuter nazister. Här har de spridit sig till tunnelbanorna också

Utöver detta så har Telltale Games en fin rea på Season Pass på flera av sina titlar.

Glöm inte heller att de flesta av spelen blir 10% billigare än ursprungliga reapriset om du är PS Plus-medlem. Mer information om erbjudanden går att hitta på Playstation bloggen eller direkt i PS Store.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robert Arveteg

Robert Arveteg

Stream-redaktör

Robert började sitt spelande som snorätande 4-åring. Han grät floder över att hans mamma inte klarade av att hoppa över en Goomba och var stolt ägare av Mario-pins. Idag är Robert vuxen och älskar Pokémon och rpg. Han räddar världar på kvällar och är superfarsa på dagtid. Han letar dock fortfarande efter spel som hans mamma ska klara och gråter numera bara inombords över att hon inte inte kan hoppa i spel.

Relaterat material

The Legend of Zelda Wii U försenas

Glöm en release under 2015.

Fredagsstreamen: The Division

Niklas och Lucas utforskar ett öde New York...

Så här kommer du med i The Division-betan

Ni har frågat, vi har funnit svaren.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading