Försäsongsturneringar finns på FIFA 16

Karriärläget på FIFA 16 erbjuder flera nyheter, bland dem att du kommer kunna spela försäsongsturneringar.

Spela försäsongsturneringar, ha individuell spelarträning eller låna in spelare över två år. Det är bara några av nyheterna i karriärläget på FIFA 16.

I "Förtitt: FIFA 16" berättade en av spelets producenter, Sebastian Enrique, att FIFA 16 kommer ge en möjlighet till att spela försäsongsturneringar och att det kommer finnas individuell spelarträning. I dag släppte EA Sports en rad nyheter till karriärläget på sin hemsida. Gällande försäsongsturneringarna kommer man att bli inbjuden till tre stycken av nio möjliga. Turneringarna ger en även prispengar och i samtliga träningsmatcher kommer man nu ha tillgång till ett fritt antal byten - istället för tre stycken som det tidigare varit.

Du kommer bjudas in till tre försäsongsturneringar.

Genom den individuella spelarträningen kommer man varje vecka ha tillgång till att träna upp fem stycken spelare på valfria egenskaper. Förutom dessa nyheter som Sebastian Enrique sedan tidigare berättat om kommer även kommentatorerna Martin Tyler och Alan Smith återge din säsong. Inför matcherna kommer statistik att tas upp och kommentatorerna kommer ge sin syn på till exempelvis tidigare matcher, rykten och spelardebuter.

Vad gäller köp och försäljningar av spelare kommer en rad nyheter. På FIFA 16 kommer du kunna värva kontraktslösa spelare när transferfönstret är slut men även välja att låna in spelare i två år. Det framgår även att korttidslånen numera kommer vara på sex månader och att scoutrapporerna kommer vara tillgängliga under hela säsongen, istället för i tre månader.

Det har även gjorts en rad förändringar för att göra övergångarna mer verklighetstrogna. Det kommer vara färre övergångar av de allra största spelarna, värdena på spelarna kommer att vara mer verklighetstrogna och budgeten kommer även den spegla verkligheten på ett bättre vis. EA Sports skriver även att en del av din övergångsbudget kommer att föras över till nästkommande säsong och att detta justeras utefter hur du har lyckats uppfylla klubbens målsättningar.

1
Frisparkssprayen gör entré på FIFA 16.

Även den engelska sidan på EA Sports meddelade ett antal förändringar som kommer ske. Till stor del handlar det om förbättringar gällande spelaransikten och fler olika väderlekar och tidpunkter för matcherna att dra igång. Det meddelades även att hundratals nya läkarsånger kommer finnas med på FIFA 16, bland dem Liverpools "When The Reds Go Marching In". Även målfirandet har utökats - genom att du numera kan springa fram till kameramannen. EA Sports vill som sagt göra FIFA 16 så verklighetstroget som möjligt, därför introduceras naturligtvis även frisparkssprayen i spelserien nu.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robert Rosén

Robert Rosén

FIFA-skribent

Robert är bördig från de djupa Göingeskogarna, i det territorium där snapphanarna en gång i tiden härjade. Som mycket ung fattade han tyckte för den finaste idrotten av dem alla - fotboll. Hand i hand med idrotten gick intresset för FIFA. I dag gör den unge mannen sitt bästa för att balansera studier och ihärdigt skrivande.

Relaterat material

Fansen vill inte se Messi på FIFA 16-omslaget

Och därför har en namninsamling skapats.

Prenumerera på vår Youtube-kanal

Vi fyller kontinuerligt på med feta spelvideos. Se till att inte missa något.

Gratisversionen av PES 2017 är här!

Vad väntar du på? Dags att lira.

Spela FIFA 17 gratis i helgen

Passa på att testa FIFA 17 i helgen.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading