Här är Gamescom-trailern för svenskutvecklade AER

Trailern läckte tidigare än tänkt

Ibland går det inte som väntat. Trailern för äventyrsspelet AER skulle visas imorgon under Gamescom, men vi kan redan nu se den på utvecklarnas youtube-kanal.

Titeln har lite ordlek i sig av anledningen att spelaren tar rollen som en tjej med egenskapen att förvandla sig till fågel. Tur är väl det, då din omgivning består av flytande öar som längtar efter att bli utforskade.

Bakom utvecklingen ser vi den svenska studion Forgotten Key och spelet publiceras av tyska Daedalic Entertainment, med ett lanseringsdatum satt under 2016 på PC, Mac och Linux genom Steam, samt digitalt på Playstation 4 och Xbox One.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jonas Pettersson

Jonas Pettersson

Redaktör / Assisterande chefredaktör

Ingen på redaktionen vet exakt var Jonas härstammar, men trots sin uppväxt i de värmländska skogarna har han inte undkommit det magiska mediet som är dator- och tv-spel. Hans vanligaste genres rör sig inom FPS, actionrollspel och skräck.

Relaterat material

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading