Hypen var enorm under Blizzards livestream på Gamescom, där den sista expansionen för World of Warcraft skulle avtäckas. För att bygga upp spänningen ytterligare fick publiken en återblick från spelets förra expansion - Warlords of Draenor. Därefter en CGI-scen som knyter an den förra expansionen med den nya.

Sedan kom trailern och utvecklarna matar på med den ena episka scenen efter den andra, medan publiken jublar. Expansionen går under namnet World of Warcraft: Legion och kommer introducera den nya kontinenten Broken Isles i hjärtat av Azeroth. Nya dungeons, raids och artifaktvapen utlovas, samt den nya spelklassen Demon Hunter. Spelarna kommer också att kunna nå upp till level 110.

För att kolla in precis alla fräsiga detaljer så kan du kika på den lite över en timme långa konferensen, där Blizzard går igenom expansionens nyheter:

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jonas Pettersson

Jonas Pettersson

Redaktör / Assisterande chefredaktör

Ingen på redaktionen vet exakt var Jonas härstammar, men trots sin uppväxt i de värmländska skogarna har han inte undkommit det magiska mediet som är dator- och tv-spel. Hans vanligaste genres rör sig inom FPS, actionrollspel och skräck.