Vote to Play för Playstation 4

Detta är en demokrati 

Igår (den 13 augusti) rullade Sony ut Vote to Play. Denna tjänst tillåter Playstation Plus-medlemmar att rösta på nästa gratisspel i september och det bjuds på tre olika alternativ: Armello, Grow Home (ej att förväxlas med Gone Home) och Zombie Vikings. Röstningen pågår mellan den 13 till den 24 augusti och vinnaren ges sedan ut gratis bland medlemmar. Förlorarna får däremot en Playstation Plus-exklusiv rabatt i butiken.

För er som är obeslutsamma har Playstation-bloggen lagt upp hjälpsamma inlägg om alla tre spel. Armello (klicka här!) är ett turbaserat rollspel som bygger på brädspel. Armello är ett lyckat Kickstarterbarn från förra året och lämnar Steams Early Access den första september.

Det andra spelet (Grow Home) är ett Ubisoftspel som släpptes för några månader sedan. Precis som Armello är titeln inte tillgänglig på Playstation Stone ännu men släpps i samband med Vote to Play. Grow Home beskrivs som en avslappnad platformer där roboten BUD försöker rädda sin planet.

Sist men inte minst är Zombie Vikings, ett spel från svenska Göteborg. Stöd för kooperativt spelande för upp till fyra nördar utlovas samt fem versusarenor, 40 vapen och 30 karaktärsnivåer. Titta på dess roliga trailer här!

Lagda röster kan ändras så länge Vote to Play är igång. Appen hittas i Playstation Store i Playstation Plus-sektionen eller under "What's New". Se den officiella introduktionsvideon nedan:

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

David Markkanen

David Markkanen

Skribent

Galet kräsen skåning som föredrar att gnälla om spel än att faktiskt spela dem. Han gillar även att påpeka hur bäst Dark Souls är medan allt annat är skräp. David är förhållandevis ny till spelscenen och började på allvar med en Xbox 360 men vistas exklusivt på datorn nu för tiden. Den enda guden David tror på är Språkrådet.

Relaterat material

Watch Dogs 2-trailern har läckt

Kolla in teasern innan Ubisoft plockar bort.

Därför visade Nintendo inte Zelda på E3

Kanske den konstigaste anledningen någonsin.

Purfärska bilder från The Nathan Drake Collection

Årets mest efterlängtade remaster, någon?

Gordon Freeman är död

Hans lik har hittats.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading