Ubisoft puttar fram Rainbow Six: Siege till december

Spelkvalitén går före

1

Vi hoppades på att få spela spelet i oktober, men Ubisoft har nu sagt att de har valt att putta fram datumet för Rainbow Six: Siege till den första december för alla regioner. Siege har genomgått en stängd alpha och haft demo-sessioner under E3 och Gamescom, och för Ubisoft har spelarnas feedback varit högst nödvändiga.

För det första tackar utvecklarna alla spelarna som hängt med hittills och går in på varför spelet försenas. Det är ingen ovanlig anledning och är också ett tecken på att Ubisoft vill att spelets kvalité säkerställs, utan skrupler. Såhär skriver de:

"Getting the game in people's hands and listening to what they have to say helps us understand how we can improve their experience, and we'd like to thank everyone who's taken part in the process so far."

"With that in mind, we've decided to push the release date of Rainbow Six Siege to December 1, 2015 for all regions. This wasn't an easy decision, but based on the feedback we've received, and based on our own internal tests, we felt there are adjustments and improvements we can make, including improving the co-op experience across all game modes, weapon and gadget balancing, as well as menu and interface navigation. We're taking a little more time to make these changes, and we think it's the right call."

Så det finns fortfarande saker och ting att bena ut och finputsa, vilket aldrig är en dum idé. Med det sagt kommer spelets stängda beta att starta som planerat den 24 september, 2015. Den extra tiden som Ubisoft nu har på sig kommer att spenderas på att ytterligare testa infrastruktur och matchmaking.

"We understand that many of you are excited to get your hands on the final game, but as gamers ourselves we know that quality comes first and we are committed to delivering the best game possible", avslutar utvecklarna.

Kolla även in vår förtitt på spelet här.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jonas Pettersson

Jonas Pettersson

Redaktör / Assisterande chefredaktör

Ingen på redaktionen vet exakt var Jonas härstammar, men trots sin uppväxt i de värmländska skogarna har han inte undkommit det magiska mediet som är dator- och tv-spel. Hans vanligaste genres rör sig inom FPS, actionrollspel och skräck.

Relaterat material

Kolla in när Conan O'Brien spelar Doom

Clueless Gamer är lika aningslös som alltid.

BlizzCon 2015: Här är nya hjältar från Overwatch

Tre nya, färgglada typer introducerades

Vi streamar Doom klockan 21.00

Se Petter Hansson Frank mörda monster!

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading