Glöm Legoland, tänk att få besöka Hyrule i Legoformat! Ett halvgalet Zelda-fan har givit oss en försmak på hur ett besök i denna utopiska nöjespark hade kunnat kännas. Den otroliga skapelsen tog 19-åriga Joseph Zawada två och ett halvt år att slänga ihop.

Mina damer och herrar, här är Hyrule Castle - i LEGO:

När ni gapat färdigt kan ni gärna läsa Chefredaktör Andréas förtitt på det kommande Zelda-spelet till 3DS.

Tack till Nintendolife!

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Alex Pettersson

Alex Pettersson

Skribent

Alex är en allätare och lapar i sig det mesta inom spel. Dark Souls, Metroid och Uncharted får helt enkelt slåss med FIFA om uppmärksamheten i sladdljungeln under tv:n. Och eftersom han är så förbaskat gammal har han också minst 25 års erfarenhet av spelande.