TwitchplaysDark klubbar slutligen ner första bossen i Dark Souls

Twitch-gruppen har slutligen kommit vidare

Folket bakom streamingtjänsten Twitch har tagit på sig det omöjliga uppdraget att klara ut det abnormt svåra Dark Souls. Under namnet TwitchplaysDark har de halvdant masat sig fram med regelbundna pauser så att andra Twitch-användare kunde tipsa om nästa åtgärd.

Men nu har spelarna sannerligen skäl att fira. Efter hela sex dagar har Twitch-folket nu lyckats besegra spelets första boss - Asylum Demon - vilket nog inte en jävel trodde skulle hända. Tror ni oss inte, så titta bara här:

Tack går till våra danska kollegor.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (1)

About the author

Jonas Pettersson

Jonas Pettersson

Redaktör / Assisterande chefredaktör

Ingen på redaktionen vet exakt var Jonas härstammar, men trots sin uppväxt i de värmländska skogarna har han inte undkommit det magiska mediet som är dator- och tv-spel. Hans vanligaste genres rör sig inom FPS, actionrollspel och skräck.

Relaterat material

Andra saker på sidan...

Kommentarer (1)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading