Månadens Playstation Plus-spel för September 2015

Se vad resultatet av första Vote to Play blev.

Efter att Sony utannonserat Vote to Play så har vi på Eurogamer Sverige jobbat hårt för att se till att Zoink Games och deras Zombie Vikings. Tyvärr gick det inte hem för den svenska studion som fick bana väg för Grow Home som blev framröstad till månadens Playstation Plus-spel till PS4 med hela 44% av rösterna. I ett kort meddelande tackar de för rösterna de fått. Vi på Eurogamer kan bara säga grattis.

Utöver det här så verkar det som om Sony försöker rida på framgångsvågen med Rocket League genom att ta med Twisted Metal i månadens spelsamling. Det är förvisso olika mål i de olika spelserierna, men kaoset finns där med.

Många av spelen ser väldigt intressanta ut, men tyvärr tror jag att många kommer att bli besvikna igen. Många röster börjar nu ropa efter AAA-titlar, vilket det blivit allt mer sparsamt med den senaste tiden. Personligen ser jag fram emot att prova det helt skruvade Super Time Force Ultra som är ett plattformsspel med stora explosioner och galen humor. Glöm inte att man ska kunna spela självaste Shuhei Yoshida och även andra exklusiva karaktärer från Sonys galleri.

Sony verkar fortsätta med ett osynligt tema och temat för veckan verkar vara metroid-vania, vilket kan göra många spelare lyckliga.

Nytt på PS Plus:

Grow Home (PS4)

Super Time Force Ultra (PS4, Vita)

Twisted Metal (PS3)

Teslagrad (PS4, PS3)

La-Mulana EX (Vita)

Xeodrifter (PS4, Vita)

Glöm inte att ladda hem era titlar den 1 september!

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robert Arveteg

Robert Arveteg

Stream-redaktör

Robert började sitt spelande som snorätande 4-åring. Han grät floder över att hans mamma inte klarade av att hoppa över en Goomba och var stolt ägare av Mario-pins. Idag är Robert vuxen och älskar Pokémon och rpg. Han räddar världar på kvällar och är superfarsa på dagtid. Han letar dock fortfarande efter spel som hans mamma ska klara och gråter numera bara inombords över att hon inte inte kan hoppa i spel.

Relaterat material

Watch Dogs 2-trailern har läckt

Kolla in teasern innan Ubisoft plockar bort.

Därför visade Nintendo inte Zelda på E3

Kanske den konstigaste anledningen någonsin.

Purfärska bilder från The Nathan Drake Collection

Årets mest efterlängtade remaster, någon?

Gordon Freeman är död

Hans lik har hittats.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading