Pokémon World Championship-spelare arresterade efter vapenhot

Vapen och ammunition beslagtaget efter tips från communityt

vapen 1
Beslagtaget gods

Är det något som vi verkligen inte förväntat oss så är det att vi skulle få se vapenhot mot en Pokémon-turnering. Det känns helt overkligt. Ändå var det precis det som hände under Pokémon World Championship i USA.

Två män nekades entré under tävlingen av vakter då tips kommit in om att de två personerna ska ha tagit med sig vapen i bilen. Detta avslöjades genom att de helt enkelt hade lagt ut bilder på sina vapen på Facebook innan de begav sig till tävlingen. Pokémon-fans uppmärksammade detta och kontaktade tävlingen som sedan kontaktade polisen.

Efter att polisen blivit informerad så hittade man både vapen och ammunition i bagaget och de båda förövarna väntar på att höras.

Vad säger vi? Yay till att internet än en gång löser saker så klart.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robert Arveteg

Robert Arveteg

Stream-redaktör

Robert började sitt spelande som snorätande 4-åring. Han grät floder över att hans mamma inte klarade av att hoppa över en Goomba och var stolt ägare av Mario-pins. Idag är Robert vuxen och älskar Pokémon och rpg. Han räddar världar på kvällar och är superfarsa på dagtid. Han letar dock fortfarande efter spel som hans mamma ska klara och gråter numera bara inombords över att hon inte inte kan hoppa i spel.

Relaterat material

FeatureSpelhistoriens största fenomen

Vad har fått hela världen att börja spela?

FeatureAndréas årskrönika 2015

Eurogamers chefredaktör blickar framåt och bakåt.

Recension: Rare Replay

Ett skepp laddat med klassiker.

FeatureFem instrument vi vill ha i Rock Band

Gitarr och trummor är gammalt - ge oss nåt nytt!

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading