Se den första bilden på Fassbender i Assassin's Creed-filmen

Har uppgraderade lönnmördarknivar

Den första bilden på Michael Fassbender som en lönnmördare i den kommande Assassin's Creed-filmen har släppts. På bilden har han en lite mörkare dräkt än till exempel Altairs klassiska vita dräkt, men med dubbla lönnmördarknivar vid armarna.

Enligt Yahoo, som även publicerade bilden, spelar Fassbender Callum Lynch som upptäcker att han är släkt med en lönnmördare i 1600-talets Spanien. Aguilar, som lönnmördaren heter, är en nykomling i serien och har skapats tillsammans med Ubisoft för filmen.

1

Förutom Michael Fassbender är även Marion Cotillard, Michael Kenneth Williams och Ariane Labed med i filmen. Den regisseras av Justin Kurzel och beräknas ha premiär i december 2016.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Niklas Alicki

Niklas Alicki

Skribent

Niklas återupptäckte sin barndomskärlek till spel när han fick uppdraget att recensera det första Assassin’s creed på Sveriges radio. Sedan dess kombinerar han intresset för AC-serien och story-drivna konsolspel med att vara förälder och redaktör. Numera Playstation-trogen med aldrig mer än två meter från sin Vita.

Relaterat material

FeatureFörtitt: Mario Tennis: Ultra Smash

Vår älskade Mario med vänner är tillbaka i ännu ett hysteriskt sportspel.

EA på E3, live

Klockan 22.00 drar EAs presskonferens igång. Vi på redaktionen streamar konferensen och kommenterar den i vår live-chatt som du hittar nedan. Häng gärna med!

FeatureFörtitt: Tom Clancy's The Division

Lucas har dykt ner i virushärjade New York och blivit smittad av online shooter-sjukan.

FeatureFörtitt: The Sims 4 Dags Att Jobba

Sheila Stormfeldt från danska Eurogamer har testat den kommande expansionen.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading