Tio otippade spelare som kan dominera FIFA 16

Tio spelare som du bör värva till ditt Ultimate Team eller karriärläge.

En supersnabb anfallare som rycker förbi motståndarna, en tekniskt fulländad mittfältare som inte låter någon annan röra bollen eller en urstark försvarare som kan flytta på berg? Med en toppförmåga blir vissa spelare stora favoriter och ovärderliga att ha i sitt lag. Här kommer tio stycken som kan dominera på FIFA 16.

På varje FIFA finns ett fåtal spelare som lyckas få ett totalvärde över 90. Att värva just dessa spelarna till ditt karriärläge eller lyckas få dem till ditt Ultimate Team är allt som oftast oerhört svårt. Istället brukar man få nöja sig med spelarna i skiktet där under, spelare som trots allt är lika bra på grund av att de har en eller flera extremt starka förmågor.

Det kan handla om snabbhet, styrka, teknik, acceleration, skott eller att han är en nickspecialist. Oavsett hur verklighetstroget EA Sports försöker göra FIFA finns det alltid en del spelare som är nästintill ostoppbara - enbart på grund av en specialförmåga. Sajten What Culture diskuterar just detta fenomen och drar paralleller till FIFA 15 och spelfavoriter som fanns där. Med en offensiv bestående av Seydou Doumbia, Victor Ibarbo och Pierre-Emerick Aubameyang kunde försvaren helt enkelt inte komma ifatt spelarna.

Nu väljer sajten att lista tio stycken, otippade, spelare som kan komma att dominera på FIFA 16 - tack vare att de har en extremt stark förmåga.

Listan i sin helhet:

1. Jackson Martinez, Atlético Madrid: Ytterligare en spelare som förväntas få ett högre totalvärde tack vare en flytt i sommar. What Culture beskriver honom nästintill som en perfekt anfallare och spår colombianen att bli La Ligas mest eftertraktade spelare - efter Messi och Ronaldo.

1
Jackson Martinez hamnar överst på What Cultures lista.

2. Jonathan Biabiany, Inter: En riktig FIFA-legendar som lär bibehålla sin stats, tack vare flytten till Inter. Fransmannen är den näst snabbaste spelaren på FIFA 15 - en egenskap som älskas av dem flesta.

3. Christian Benteke, Liverpool: Förväntas vara bättre på FIFA 16 än på FIFA 15, tack vare flytten till Liverpool. Kombinerar något så ovanligt som snabbhet och styrka. Skjuter dessutom hårt och har bra avslut.

4. Theo Walcott, Arsenal: Här snackar vi en spelare med ordentliga spetsegenskaper. Walcott är hypersnabb och besitter en fantastisk accelerationsförmåga. Har dessutom ett bra avslut - engelsmannen är en perfekt spetsspelare, trots att totalvärdet kanske inte är alltför högt.

5. Giovani Dos Santos, Los Angeles Galaxy: Kan han vara den bäste spelaren i MLS? Besitter bollkontrollen, snabbheten och dribblingsförmågan. Detta kombineras med uthålligheten och dessutom besitter mexikanen ett vasst långskott.

6. Yannick Bolasie, Crystal Palace: Tippas av What Culture få ett totalvärde på drygt 78, vilket gör honom till en fantastisk spelare för ett bra pris. De typiska ytterkvalitéerna som dribblingsförmågan och snabbheten blandas med styrka och uthållighet.

7. Eliaquim Mangala, Manchester City: Fransosen är såväl stark som aggressiv och besitter en bra spänst. Hans starka defensiva förmågor gör att han kan vara försvarsbjässen du behöver.

8. Kevin De Bruyne, Wolfsburg: I verkligheten har han redan gjort succé. Nu ska belgaren dominera även på FIFA. En toppspelare vad gäller dribblingar och hans "svaga" fot.

9. Mbark Boussoufa, Lokomotiv Moskva: Den kreativa mittfältaren har balansen, accelerationen och vigheten. Kombinerat med en utmärkt dribblingsförmåga och ett vasst passningsspel betraktas han som ett fynd.

10. Nani, Fenerbahce: Trots att han bytt klubb i sommar och lär få ett sämre värde än på FIFA 15 gör hans dribblingsförmåga och snabbhet att han kan komma att bli en Ultimate Team-stjärna.

Ska vi lita till What Culture är detta alltså spelarna som - utöver de "givna" namnen - kan komma att dominera på FIFA 16. Vem vill du ha i ditt Ultimate Team eller karriärläge?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robert Rosén

Robert Rosén

FIFA-skribent

Robert är bördig från de djupa Göingeskogarna, i det territorium där snapphanarna en gång i tiden härjade. Som mycket ung fattade han tyckte för den finaste idrotten av dem alla - fotboll. Hand i hand med idrotten gick intresset för FIFA. I dag gör den unge mannen sitt bästa för att balansera studier och ihärdigt skrivande.

Relaterat material

Fansen vill inte se Messi på FIFA 16-omslaget

Och därför har en namninsamling skapats.

Prenumerera på vår Youtube-kanal

Vi fyller kontinuerligt på med feta spelvideos. Se till att inte missa något.

Gratisversionen av PES 2017 är här!

Vad väntar du på? Dags att lira.

Spela FIFA 17 gratis i helgen

Passa på att testa FIFA 17 i helgen.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading