Under PAX Prime som pågått den här veckan så passade Tim Schafers spelstudio Double Fine (Costume Quest, Broken Age) på att visa upp deras kommande spel; Headlander. Spelet är ett Metroidvania-inspirerat pusselactionspel med twisten att huvudkaraktärens huvud kan ploppa av och flyga iväg till andra kroppar och föremål för att lösa problem. Studions patenterade sinne för humor blandat med en twist på klassisk science fiction-estetik bådar ganska gott än så länge.

Spelet släpps till konsoler samt PC under 2016.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Adam Holmberg

Adam Holmberg

Skribent

Adam är en pedantisk västgöte som anser att ha ett liv är överflödigt. Spel är hans största intresse tillsammans med science-fiction och intag av energidryck tätt bakom. Hans mål i livet är att bevisa för alla att Uncharted 3 är som bäst mediokert.